Viherrakentaminen

Viime vuosina viherrakentaminen on monipuolistunut hyvinkin merkittävästi ja nykyään se kattaa esimerkiksi betoni- ja luonnonkivityöt, vesirakenteisiin liittyvät työt, puurakentamistyöt, sekä monipuoliset konetyöt aina maanrakennustöistä lähtien.

Viherrakennus on vuosi vuodelta yhä suositumpaa. Viherrakentamisella tarkoitetaan koristepuutarhojen, pihojen sekä muiden istutettujen viheralueiden rakentamista ja hoitoa. Tavoitteena viherrakentamisessa on tehdä työstettävistä alueista toimivia, kauniita ja viihtyisiä.

Viherrakentaminen on erittäin käytännönläheistä työtä, jossa myös ekologisella rakennustavalla on suuri merkitys.  Viherrakennus vaatii suunnitelmallisuutta, sekä silmää eri rakennusvaihtoehdoille. Me tarjoamme käyttöösi näkemystä, kokemusta ja vakaata ammattitaitoa viherrakennustöiden saralla. Yrityksemme toimittaa tarvittaessa asiakaskohteisiinsa myös soraa, sepeliä ja multaa.

Meihin voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai näiltä sivuilta löytyvän yhteystietolomakkeen kautta. Neuvotellaan yhdessä sinun tarpeisiisi parhaiten sopivat viherrakennusratkaisut!